Salsa Workshop For Beginners | Salsa Workshop Voor Beginners | Salsa Apeldoorn

20jul3:00 pm5:00 pmSalsa Workshop For Beginners | Salsa Workshop Voor Beginners | Salsa Apeldoorn

Event Details

Salsa Workshop Evenement voor Beginners
Docent: Shervin
Aanmelden via deze link

We zijn verheugd jullie allemaal uit te nodigen voor een speciale dansworkshop, bedoeld voor beginners van alle leeftijden! Of je nu jong of oud bent, het is nooit te laat om te beginnen met dansen en plezier te hebben op de dansvloer. Deze workshop is ontworpen om een comfortabele omgeving te bieden voor iedereen die graag wil leren dansen, ongeacht je ervaring of achtergrond.

Deze workshop is bedoeld om een leuke en ontspannen sfeer te creëren waarin je jezelf kunt uitdrukken door middel van dans. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je creativiteit te uiten en te genieten van de vreugde van beweging. Dansen biedt niet alleen fysieke voordelen, maar het kan ook je zelfvertrouwen vergroten en je helpen stress te verminderen

We raden je aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Breng ook een flesje water mee om gehydrateerd te blijven tijdens de workshop. Kom zoals je bent en wees klaar om plezier te hebben! Deel deze uitnodiging ook gerust met vrienden, familieleden of collega’s die mogelijk geïnteresseerd zijn in deelname.

Datum: 20 Juli, van 15:00 tot 17:00 uur.

Adres: Violierenplein 101, 7329 DR Apeldoorn

Taal: De lessen zullen in het Nederlands of Engels gegeven worden, afhankelijk van de aanwezigheid van Engels sprekende deelnemers.

Tarief: €24,95 per persoon, of €20,- per persoon voor koppels.
Aanmelden via deze link

Time

July 20, 2024 3:00 pm - 5:00 pm(GMT+02:00)

Location

Salsafever Apeldoorn (Buiten Workshop)

https://www.salsafever-apeldoorn.nl/

Other Events

Get Directions

Scroll naar boven